7250 TTV Agrotron: uitzonderlijke resultaten qua brandstofverbruik (Profi: DLG PowerMix-Test)

Profi, een van de meest vooraanstaande tijdschriften op het gebied van landbouwmachines, publiceerde in september de uitmuntende resultaten van onze veelgeprezen DEUTZ-FAHR 7250 TTV Agrotron.

Agrotron 7 serie

De DLG PowerMix-Test* levert het bewijs dat 7 Serie uitstekende resultaten heeft behaald in het dieselverbruik, zowel in het veld als op de weg. De PowerMix-Test resulteert in een waarde van 264 g/kWh, d.w.z. 10% minder dan alle andere tot op heden geteste tractoren.

De Agrotron 7 serie TTV tractoren zijn ultramodern van stijl, efficiëntie, productiviteit en comfort. Ze gaan prat op een voortreffelijke uitrusting, inclusief de bijzondere DEUTZ AG-motoren en de weergaloze, continu variabele transmissies.

De 7 serie TTV bestaat uit drie geweldige, unieke modellen, de perfecte combinatie van geavanceerde technologische oplossingen, ontwikkeld en getest door de technische afdeling van DEUTZ-FAHR, en de overduidelijke stijl van Giugiaro Design, met het aantrekkelijke, futuristische voorkomen, dat elke component van deze fantastische machines vorm geeft.

  • Neem contact met ons op