Een keer proberen?

Het is zomer en het gras en onkruid groeien snel. En steeds ziet u die mooie machines bij Zandijk voorbij komen die u leven zó veel gemakkelijker zouden kunnen maken. Maar ja.. Het is toch ook een behoorlijke uitgave, en werken die machines eigenlijk wel zo goed als ze daar bij Zandijk beweren? Er is maar één manier om daar achter te komen. Probeer ze een keer uit! U kunt bij ons diverse gereedschappen vrijblijvend een keer testen! Neem dus snel contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Deze week nieuw in de ‘aanbieding’:

Husqvarna 536LiHD60X
Lichte, stille en accu-aangedreven heggenschaar voor commercieel gebruik met 60 cm lange dubbele messenbalk. Nieuwe speciale motor en nieuwe krachtige accu om uw werktijd te maximaliseren. De draaibare achterhandgreep vereenvoudigt zowel verticaal als horizontaal snoeien.

Husqvarna 536LiR
Een lichtgewicht bosmaaier met stuurboom voor professionele gebruikers. Heeft een uitstekende ergonomie en balans, 2-weg rotatie trimmerkop en duurzame borstelloze motor. Voor uitstekende prestaties.

Husqvarna 536LiXP®
Voor professionele gebruikers die een lichtgewicht kettingzaag met uitstekende prestaties zoeken. Beschikt over uitstekende ergonomie, hoge prestaties en hoge kettingsnelheid.

Stiga Combi 50 S AE
De nieuwe Stiga Combi 50 S AE duwmaaier (Voltage 80 modelseries), is een revolutionaire combinatie van een 80 V accu en een krachtige elektromotor die dezelfde prestaties biedt als benzine maaiers.

 

 

Vorige week in de “aanbieding” (deze machines kunt u nog steeds uitproberen):

Ariens PRO370 onkruidborstel
Met de Ariens onkruidborstelmachine PRO370 kunt u milieuvriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen.

Ariens Zero Turn
De Ariens zero-turn zitmaaiers beschrikken over moderne 2-cilinder motoren met ruim voldoende vermogen, laag brandstofverbruik en laag geluidniveau. Zo zorgen zij voor een comfortabele bediening en hoge prestaties.

Meclean Serie-B met WeedPLUS
Bij deze hogedrukreiniger met WeedPLUS® wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

  • Neem contact met ons op