Roadshow “Tour Du BeNeLux” 2019

Roadshow 2019
Tour du Benelux “drive it to believe it”

Ook in 2019 willen wij u graag in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de nieuwste producten van Deutz-Fahr. Acht tractoren uit de 5, 6, 7 en 9 serie van 65 tot 336 pk zullen aanwezig zijn.

Met als eyecatcher:
De 5 DS ttv smalspoortrekker met traploze transmissie, verkrijgbaar van 83 tot 107 pk, 3 en 4 cilinder modellen. De trekker voor fruittelers, waterschappen, gemeentes etc. Uitblinkend in techniek en ergonomie door zijn vlakke vloer en armleuningbediening.

De volledige lijst vind u op de website van Deutz Fahr.

Onder het mom van “drive it to believe it” willen wij u de mogelijkheid bieden om tekst en uitleg te krijgen bij de producten en u tevens in de gelegenheid stellen dit in de praktijk te toetsen.

In de karavaan van tractoren is ook een merchandise wagen aanwezig waarin u de laatste Deutz-Fahr mode aantreft. Tijdens de dag kan een ieder meedingen naar een prijs t.w.v. € 100,00 door een krachtprestatie af te leggen. Van alle winnaars over alle roadshow dagen in de Benelux zal er 1 de kans krijgen om voor een half jaar lang gratis een 6-serie afgestemd op zijn of haar bedrijf* te mogen uitproberen.

* Een geregistreerd agrarisch bedrijf, verdere condities zijn bekend bij Zandijk.

  • Neem contact met ons op