Grin HM 53A

 1.313,22

Categorieën: ,
Beschrijving

De Grin HM53A is een zelfaangedreven grasmaaier met benzinemotor voor grote oppervlakken die MINDER RUIMTE IN BESLAG NEEMT. De krachtige en betrouwbare 5,5 pk Briggs & Stratton 675 EXi-SERIES, gemonteerd op het beproefde Grin frame, is makkelijk op te starten dankzij het READYSTART systeem.

De aandrijvingsgroep, in aluminium behuizing met oliebad, is betrouwbaar en krachtig. Het innovatieve ontwerp van de aandrijving, ondersteund door de zwevende Grin ophanging, heeft een hogere stootbestendigheid en biedt daardoor duurzame bescherming van het mechanisme.

Voorzien van een 53 cm diameter maaidek, is deze grasmaaier aanbevolen voor het maaien van oppervlakken boven 1.000 m². In vergelijking met het kleinere model, met 46 cm maaimes, is het uitermate geschikt voor grote open ruimten, waarbij het maaienvan grote oppervlakken tijdswinst oplevert.

De constructie van deze grasmaaier is uiterst robuust en daardoor duurzaam, en in het geval van steenachtig en oneffen terrein is als optie de Motorbeveiligingskegel beschikbaar.

Extra informatie
Merk

Grin

Product

Duwmaaier

Motoraandrijving

Aangedreven, Benzine

Motor

5,5 pk Briggs & Stratton 675 EXi-SERIES

Oppervlakte

1200 – 3000 m2

Maaiprincipe

Geoctrooieerd Grin maaiprincipe, MAAI ZONDER OPVANGEN, DUS GEEN AFVAL

Maaibreedte

53 cm

Maaihoogte

4 hoogtes, instelbaar met een enkele snelverstelling