Tuin & Park

In en rondom de tuin is het bijna het hele jaar rond wel werk aan de winkel. Zandijk biedt u een uitgebreid assortiment aan producten die u hierbij kunnen assisteren.

Wij zijn onder andere lid van De Groene Hand en dealer van professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken. De Groene Hand heeft een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrariërs, maar zeker ook voor de particuliere tuinliefhebber.

Daarnaast zijn wij officiële dealer van Stiga, GRIN, Ariens en Husqvarna. Stuk voor stuk kwalitatief uitstekende merken als het gaat om tuin en park artikelen.

Stiga heeft 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten. Zij zijn een begrip in de Tuin & Park en produceren degelijke Zweedse grasmaaier en een ruim assortiment gemotoriseerd tuingereedschap.

Het unieke aan GRIN is dat door het geoctrooieerde maaisysteem, het gras tijdens het maaien vermaald wordt waardoor er geen opvang nodig is en dus geen afval overblijft. De vermaalde deeltjes zakken direct naar de grond zonder uw gras te bedekken, uitstekende voeding voor uw gazon.

Ariens blinkt uit met hun zero turn maaimachines die een draaicirkel hebben van nul centimeter. Zo kunt u een perfect rondje maaien van 360 graden.

Husqvarna is al sinds 1689 gedreven door passie voor innovatie en biedt professionele bos-, park- en tuinproducten. Prestaties en bruikbaarheid gaan hand in hand met veiligheid en zorg voor het milieu.